Groepenkast uitbreiden

Wij vervangen, verplaatsen en repareren groepenkasten

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in het vervangen, verplaatsen, uitbreiden en repareren van groepenkasten. Werkzaam door heel Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring.

Bel ons nuContact

Uw groepenkast vervangen door de vakman

In ieder bedrijf en ieder huishouden is een goede en betrouwbare stroomtoevoer van groot belang. We gebruiken met zijn allen immers steeds meer elektrische apparaten en kunnen ons dan ook eigenlijk geen leven zonder elektriciteit meer voorstellen. Krijgt u thuis of op het werk te maken met kortsluiting of is er een stroomstoring ontstaan? Neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde en zeer ervaren elektriciens. Niet alleen staan ze razendsnel bij u voor de deur om de stroomstoring of kortsluiting te verhelpen, ook controleren ze hierbij uw volledige groepenkast om erachter te komen of hij nog wel voldoet. Veel problemen met de stroomtoevoer ontstaan immers doordat de capaciteit van de groepenkast niet voldoende berekend is op uw energieverbruik. Uw groepenkast vervangen door de vakman is in dit geval een uitstekende oplossing om uw stroomtoevoer weer toekomstbestendig te maken. Ook kunnen we extra groepen aan uw bestaande groepenkast toevoegen, zodat de capaciteit vergroot wordt. Waarschijnlijk wilt u ook weten: wat kost een groepenkast eigenlijk? Uiteraard leggen we u ook dat graag uit.

Laat uw eigen ideale groepenkast samenstellen

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een gepersonaliseerde groepenkast samenstellen voor binnen uw bedrijf of in uw woonhuis. Dit kan worden gedaan door een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen en eisen en de mogelijkheden in uw pand. Wilt u bijvoorbeeld meerdere apparaten gaan gebruiken die extra veel stroom vereisen, zoals een vaatwasser en een quooker? Dan is het in de meeste gevallen nodig om naast de standaard één fase stroom ook een aansluiting voor drie fasen stroom te creëren. Op deze manier hebben de grote stroomslurpers hun eigen krachtbron en zal uw stroom niet snel meer uitvallen. Laat u uw eigen ideale groepenkast samenstellen dan kunt u net zoveel groepen laten aanbrengen als u maar wilt, zodat u voor ieder deel van uw bedrijfspand of woning een eigen veilige elektragroep hebt.

Groepenkast uitbreiden

Als u woont of werkzaam bent in een ouder pand is de kans groot dat de bestaande groepenkast niet meer voldoet aan de huidige normen en de geldende eisen. Bovendien heeft u met een oudere en instabiele groepenkast meer kans op kortsluiting en andere gevaarlijke situaties in uw pand. Om dit nu te voorkomen is het raadzaam om te kiezen voor een geheel nieuwe groepenkast installeren. Onze elektriciens werken enkel met de beste apparatuur en dus kunt u er zeker van zijn dat de nieuwe situatie helemaal veilig en up to date is. U kunt zelf de keuze maken uit diverse topmerken groepenkasten en uiteraard staat ons personeel altijd klaar om u hierbij van advies te voorzien. Schroom daarom beslist niet om contact met ons op te nemen per telefoon, email of via onze website.

Kies voor ervaring en professionaliteit bij uw groepenkast vervangen

Een groepenkast vervangen is een klus om over te laten aan de professional en daarom zijn wij uw ideale partner voor het installeren van nieuwe groepen of een volledig nieuwe groepenkast bij u thuis of op het werk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij de echte specialisten voor het installeren en vervangen van uw meterkasten en groepenkasten en het aanleggen van elektra in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

groepenkast uitbreiden
groepenkast uitbreiden

Kies uit enkel de beste merken groepenkasten

Wanneer u onze top elektriciens inschakelt voor het vervangen van uw oude of verslechterde groepenkast kunt u uiteraard kiezen uit diverse soorten groepenkasten van enkel de beste merken. Zo bieden we u onder meer de meest kwalitatief hoogwaardige groepenkasten van Eaton en Hager, maar ook kunt u opteren voor een groepenkast van ABB. Ieder van deze topmerken heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten, waar onze elektriciens u uiteraard graag wat meer over vertellen. Door een groepenkast van ABB toe te voegen in uw woning of bedrijfspand kunt u voortaan vertrouwen op een constante en veilige stroomtoevoer in uw gehele pand. Ook de groepenkasten van Eaton en Hager zijn een excellente keus als u voor jaren weer goed wilt zitten. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor het installeren van een nieuwe topkwaliteit groepenkast bij u op locatie.